Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ανοιχτή πρόσκληση της Βιβλιοθήκης Φιλώτειας


Η "Βιβλιοθήκη Φιλώτειας, Αναγνώστες & Φίλοι", απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Επαρχίας Αλμωπίας (και όχι μόνο), να δωρίσουν βιβλία.

Όσοι από εσάς φίλοι μας, μπορείτε να αποχωριστείτε βιβλία από την προσωπική σας συλλογή, θα χαρούμε πολύ να γίνουμε οι αποδέκτες της δωρεάς σας.

Η δύναμη της κάθε βιβλιοθήκης, είναι ο πλούτος των βιβλίων της...

Βοηθήστε μας, να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και δυνατή βιβλιοθήκη στην επαρχία Αλμωπίας. ΄Εναν πόλο έλξης νέων αναγνωστών, σε μια βιβλιοθήκη που υποδέχεται αναγνώστες όλων των ηλικιών....!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6906458639/6930513205

Η πρόεδρος της Βιβλιοθήκης

Τσελεμπή-Καραγιοβανίδου Δέσποινα

2 σχόλια:

  1. Αν όλα τα χωριά είχαν μια τέτοια βιβλιοθήκη, σίγουρα θα μιλούσαμε για άλλον πολιτισμό γενικά στην Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε. Οι περισσότεροι δεν διαβάζουν. Ό,τι διαβάζουν είναι αυτά στο διαδίκτυο και ό,τι ακούνε στα σκουπίδια της τηλεόρασης. Ακόμα και στα σχολεία θα καταργήσουν το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News