Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Επαναλειτουργία Κολυμβητηρίου Έδεσσας


Το Κολυμβητήριο της Έδεσσας είναι πανέτοιμο για την επαναλειτουργία του μετά την πολύμηνη καραντίνα και την αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας του.

Την Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 ξεκινάει και πάλι να παρέχει τις υπηρεσίες του, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την ασφάλεια των αθλούμενων!

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή: 14:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 18:00

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων η Γραμματεία θα παρέχει πληροφορίες στον χώρο του Κολυμβητηρίου από την Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, μέχρι και την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News