Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Εικόνες εγκατάλειψης στον Εξαπλάτανο - Βρώμικος και σκοτεινός ο Δήμος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Αυτές τις εικόνες αντικρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Εξαπλατάνου. Λακκούβες παντού, πεζοδρόμια που έχουν καταληφθεί από χόρτα και σκουπίδια, κατεστραμμένος ηλεκτροφωτισμός. Με δυο λέξεις, εικόνα εγκατάλειψης.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας, που επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Καθημερινά πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που αναρωτιούνται «που είναι ο Δήμος;».

Και σκεφτείτε τι συμβαίνει σε μικρότερα χωριά, αν βλέπουμε τέτοιες εικόνες στην έδρα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου…












 

11 σχόλια:

  1. Ο πιο άχρηστος δήμαρχος που πέρασε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο χωριό που τους νοιάζει είναι οι προμαχοι... Ας προσέξουν τι ψηφιζουν και οι κάτοικοι των χωριών του προην Δήμου εξαπλατανου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φωτογραφίες από Εξαπλάτανο.... Για έλα πιο μέσα σε κάνα χωριό πχ Φιλώτεια πχ Φούστανη ...... Λακούβες με λίγο δρόμο και φώς ίσα ίσα να κοιμηθείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού να δείτε σε ποια κατάσταση είναι τα νεκροταφεία του Εξαπλατανου! Μαύρη απελπισία. Σφίγγεται η καρδιά σου αν μπεις μέσα. Σπασμένα μάρμαρα, ξηλωμενες πλάκες, πέτρες, ξύλα, χόρτα. Απελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μάρμαρα δεν είναι δουλειά του Δήμου, είναι της οικογένειας του νεκρού! Και 'κεινα ο Δήμος θέλετε να σας τα φτιάξει; Όσο για τα χόρτα δώστε ένα μεροκάματο σε κάποιον, μιας μέρας δουλειά είναι να κουρευτούν, στο χωριό μου αυτό κάνουμε! Είναι δυνατόν ο Δήμος να συντηρεί τώρα ειδικά το καλοκαίρι 48 κοιμητήρια η τα συντηρούσε κάποιος παλιότερος δήμαρχος; Σε πληροφωρω πως όχι! Δηλ. έλεος πια!

      Διαγραφή
    2. ποιο ειναι το χωριο σου Κατίνα;

      Διαγραφή
  5. ντροπη αυτες οι εικονες, επαθα σοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή και στους κατοίκους μάλλον αυτό τους αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται εθελοντισμός αν δεν αγαπάς τον τόπο σου μην περιμένεις να τον αγαπήσουν άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας κλείσει ο δήμος και ας γίνουν όλα εθελοντικά τότε,να γίνουμε όλοι εθελοντές και να σταματήσουν να εργαζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιν μπερδεύεται μερική δεν φτεει πάντα ο δήμαρχος αν οι προεδρει τον χοργιον είναι ξέρετε που και αδιαφορεί γιατί δεν είναι άξιοι ειξεραν τι τους περιμένει πρόβατα βάζετε μια καραμέλα στο στόμα σας και είστε όλοι τα ίδια και τα ίδια γιαυτο κανένα χοργιο δεν παι μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News