Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Εξοργιστικός Πορτοσάλτε, κάνει υποδείξεις σε πυρόπληκτους (ΒΙΝΤΕΟ)


Γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ζητούσε με ύφος ανακριτή από τον ρεπόρτερ να ρωτήσει τον απελπισμένο ιδιοκτήτη εάν είχε ασφαλίσει το σπίτι του! Και την ερώτηση αυτή την απεύθυνε σε έναν κάτοικο του Αλεποχωρίου που το σπίτι του είχε καεί ολοκληρωτικά!

Εξοργιστικό, απάνθρωπο, θα έλεγε κανείς, όμως αν ήξερε ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο "περισσότερο εξοργιστικός... πεθαίνεις", πιθανόν να μην του έκανε εντύπωση.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε που πάνω στα αποκαίδια των σπιτιών που καίγονται στην Κορινθία προσπαθεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μεταθέσει την ευθύνη για τις καμένες περιουσίες στους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.

Έτσι κατά τη ζωντανή σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού, ο Άρης Πορτοσάλτε με ύφος ανακριτή καλούσε επανειλημμένα τον ρεπόρτερ να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που κάηκε εάν το είχε ασφαλισμένο.

Μαγκωμένος ο ρεπόρτερ του είπε ότι ο ιδιοκτήτης είναι σε απελπισία και κλαίει ενώ και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού του επεσήμανε ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Ωστόσο, ο Άρης Πορτοσάλτε, απτόητος, διέκοψε ξανά για να επαναλάβει με επικριτικό ύφος: «Ζητώ συγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό».

Έκπληκτη η παρουσιάστρια είπε στον Άρη Πορτοσάλτε ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις και ότι «τώρα πάνω από τις στάχτες να τους κάνουμε συστάσεις;». Αλλά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέχισε λέγοντας ότι «κάποια στιγμή πρέπει εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο να τα λέμε, να τ' ακούμε».

Ο έτερος παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου, λίγο αργότερα, φαίνεται ότι πήρε προσωπικά τη δήλωση ενός ιδιοκτήτη σπιτιού που κάηκε και ο οποίος υποστήριξε σε απευθείας σύνδεση ότι «δεν υπήρχαν αεροπλάνα και ελικόπτερα», και ανταπάντησε γεμάτος αγανάκτηση: «Πως δεν υπήρχαν ρε παιδιά! Μη λέμε ότι θέλουμε! Εντάξει ο άνθρωπος είναι στον πόνο του το καταλαβαίνω».

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News