Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Η καλύτερη σάλτσα για τα μακαρόνια έχει μόνο 4 συστατικά


Είναι γεγονός ότι στις σάλτσες των ζυμαρικών προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητά μας, προσθέτοντας υλικά και μπαχαρικά με το τσουβάλι.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απαραίτητο ή επιθυμητό, κάθε άλλο.

Σύμφωνα με τον ιταλό σεφ, εστιάτορα και τηλεοπτική διασημότητα Fabio Viviani, η απόλυτη σος για τη μακαρονάδα έχει μόλις τέσσερα υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο, βασιλικό και μια μεγάλη συσκευασία με αποφλοιωμένες ντομάτες (κονκασέ).

Όσο για τον τρόπο παρασκευής, εξίσου απλός. Σοτάρουμε 6 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις συσκευασμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνοντας τον βασιλικό την τελευταία στιγμή (5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News