Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 44χρονη με εγκεφαλική αιμορραγία - Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca


Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 44χρονης η οποία έχει εγκεφαλικό αιμάτωμα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Η 44χρονη είχε εισαχθεί αρχικά στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου με θρόμβωση στο κεφάλι και από εκεί, διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει.

Οι επιστήμονες της Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ που συνεδρίασαν εκτάκτως χθες, κατέληξαν σε προσωρινό πόρισμα για πιθανή συσχέτιση του εμβολίου με τα περιστατικά θρομβώσεων όσον αφορά στην περίπτωση της 44χρονης γυναίκας αλλά και του 35χρονου που επέστρεψε γερός και δυνατός στο σπίτι του. Ο τελευταίος αναμένεται να ζητήσει αποζημίωση μετά τα όσα βίωσε και την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Θέλω το παιδί μου πίσω» - Ξέσπασε η μητέρα της 44χρονης

«Το μόνο που θέλω, η κόρη μου να γίνει καλά. Θέλω το παιδί μου πίσω, όπως ήταν πριν κάνει το εμβόλιο» λέει η μητέρα της 44χρονης γυναίκας. «Δεν θέλω αποζημιώσεις, δεν θέλω τίποτα. Θέλω την υγεία του παιδιού μου», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News