Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

20 νέα κρούσματα το τελευταίο 48ωρο στην Πέλλα


Ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ενημερώσει για το πόσα κρούσματα «γέννησε» ο κορονοϊός το τελευταίο 48ωρο στην χώρα μας (σ.σ. θυμίζουμε ότι χθες, Κυριακή του Πάσχα, δεν ανακοινώθηκαν κρούσματα, εξ ου και η καταγραφή επιδημιολογικών δεδομένων των τελευταίων 48 ωρών), για τους συμπολίτες μας που δεν τα κατάφεραν και για εκείνους που δίνουν την μάχη, διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα κρούσματα είναι 2.146, οι νεκροί 137 και οι διασωληνωμένοι 797. Ταυτόχρονα με την ενημέρωση αυτή, ανακοινώνεται και η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων, το πού δηλαδή «χτύπησε» ο κορονοϊός στην Ελλάδα ανά Περιφερειακή Ενότητα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News