Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός προβλέπει την τετράδα του τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)


Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός προέβλεψε την τετράδα του τελικού του Survivor, σύμφωνα με την άποψή του. Στο απόσπασμα από την εκπομπή που έπαιξε στο Πρωινό, ρωτούν τον παρουσιαστή αν «βλέπει» την τετράδα του τελικού κι εκείνος δίνει αυθόρμητα την απάντησή του.

«Έχω ένα προαίσθημα: James Καφετζής, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τους τέσσερις που πιστεύει ο ίδιος πως θα φτάσουν στον τελικό του Survivor.

«Για να το λέει ο Γιώργος Λιανός, κάτι θα καταλαβαίνει», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. Για να δούμε, θα επαληθευτεί ο παρουσιαστής; Ποιοι θα βρεθούν άραγε στον τελικό του Survivor;

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News