Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Εστίαση: SMS 6 για φαγητό και καφέ από τη Δευτέρα αλλά στο... αθόρυβο


Ελεύθερες είναι από σήμερα οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός περιφερειακής ενότητας με το σύστημα των SMS να διατηρείται έως και τις 15 Μαΐου. 

Από την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, η μετάβαση για κατάστημα εστίασης θα γίνεται με τη χρήση του κωδικού 6.

Αυτές είναι νέες αλλαγές στα μέτρα που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και συμπληρώνουν τον «οδικό χάρτη» της μετά το Πάσχα εποχής.

Με κωδικό 6 και στην εστίαση αλλά χωρίς μουσική

Από τη Δευτέρα του Πάσχα, για τη μετακίνηση σε κατάστημα εστίασης και καφέ θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6. Επισημαίνεται ότι, για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ επιτρέπεται η χρήση υπαίθριων χωρών μόνο για καθήμενους. Απαγορεύεται ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους η μουσική, διότι αναγκάζονται οι πελάτες να μιλούν δυνατότερα και συνεπώς απελευθερώνονται περισσότερα σταγονίδια από τα οποία μεταδίδεται ο κορονοϊός. Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα το πέρας κυκλοφορίας καθορίζεται στις 11 το βράδυ. Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 10.45 μ.μ., καθώς όλοι θα πρέπει να έχουμε επιστρέψει στα σπίτια μας το αργότερο στις 11, οπότε και ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. στους συριζαίους πάντως οχι εχουν τον ιό στο μυαλό τους και τους δημιουργεί αντισώματα.

      Διαγραφή
    2. Όποιος αντιδράει στον παραλογισμό είναι συριζαιος?

      Διαγραφή
    3. ολα παραλογισμό τα βλεπετε κάποιοι, γέμισε η χώρα ειδικούς στα πάντα, δε βαριέσε αυτη ειναι η Ελλάδα, ασπρο λές μαύρο λένε και η ζωή συνεχίζετε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News