Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΣOK: Ασθενής που νοσηλευόταν για κορονοϊό έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε


Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου.

Ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν με συμπτώματα κορονοϊού, έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου, μπροστά στα μάτια άλλων ασθενών και γιατρών.

Σύμφωνα με το Thenewspaper.g, ο 62χρονος άνοιξε το παράθυρο του δωματίου του νοσοκομείου «Αχιλλοπούλειο» όπου νοσηλευόταν και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, έβγαλε τους ορούς, σηκώθηκε από το κρεβάτι του, χαιρέτησε τους υπόλοιπους ασθενείς του θαλάμου του, άνοιξε το παράθυρο και βούτηξε από τον 7ο όροφο!

Μάλιστα πριν πέσει, φέρεται να αποχαιρέτησε ασθενείς και νοσηλευτές…

Σοκαρισμένοι όλοι τους από το απίστευτο, τραγικό συμβάν, το οποίο εκτυλίχθηκε μπροστά τους, αναμένεται να λάβουν, άμεσα, ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News