Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

MasterChef Spoiler: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί - Βολτάρει στην Αθήνα


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του MasterChef και ήδη διέρρευσαν τα πρώτα spoiler.

Το MasterChef έχει αρχίσει να μπαίνει στη τελική ευθεία και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει με μια αλλαγή, καθώς θα μεταδοθεί φέτος νωρίτερα, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Happy Day ανέφερε πως τα γυρίσματα του τελικού θα γίνουν σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, ενώ θα προβληθεί τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Μάλιστα, φέτος ο τελικός προβάλλεται νωρίτερα, εξαιτίας των μεταδόσεων του καλοκαιριού, που αφορούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef δεν θα γυριστεί στο πλατό του ριάλιτι, όπως έγινε στους προηγούμενους κύκλους, αλλά σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, το Sani Resort.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο θα γίνουν οι τελικές δοκιμασίες και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα spoiler ο νικητής θα έχει άρωμα γυναίκας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να κερδίσει η Μαργαρίτα.

Σημειώνεται, ότι τα spoiler αναφέρουν ότι εκτός τελικής 5αδας μένουν ορισμένα φαβορί, όπως ο Τζιοβάνι.

Μάλιστα, ο… ιταλός βρίσκεται ήδη εκτός σπιτιού σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες και επιπλέον εθεάθη να κυκλοφορεί στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News