Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κακλαμάνης: «Ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα Φουρθιώτη στη Βουλή»


Υπέρ της διερεύνησης του θέματος που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα «Documento» για τον Μένιο Φουρθιώτη τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή», ενώ επεσήμανε πως θα περιμένει και ο ίδιος την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία. «Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ακόμα ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News