Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Θ. Τζάκρη: «Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τη διερεύνηση της "υπόθεσης Καλογρίτσα", αλλά για φτηνούς εντυπωσιασμούς»


«Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τη διερεύνηση “της υπόθεσης Καλογρίτσα“, αλλά για φτηνούς, ευκαιριακούς εντυπωσιασμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας στον εισηγητή της ΝΔ στην Προανακριτική για τον Νίκο Παππά, Θανάση Πλεύρη και στις δηλώσεις που έκανε στα «Παραπολιτικά».

Στην δήλωσή της η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική αναφέρει: «Η ΝΔ ζήτησε με εντυπωσιακό αντιδικονομικό και καταφανώς παράλογο τρόπο “στην υπόθεση Καλογρίτσα” ο μεν Βλαδίμηρος-Ιωάννης Καλογρίτσας να μην εμφανιστεί καθόλου, μολονότι είναι εκ των κυρίων πρωταγωνιστών της υπόθεσης, ο δε Χρήστος Καλογρίτσας που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση αυτή διαρκώς, ποικιλοτρόπως και με τρόπο που επισκιάζει την συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου σε αυτήν να μην εξεταστεί καν πρώτος, αλλά μετά την εξέταση “ενδιάμεσων προσώπων”. Οι πρωταγωνιστές οι οποίοι κατά νομική ανάγκη και κατά δικονομική επιταγή θα πρέπει να ακουστούν πρώτοι για να καθοριστεί το ιστορικό της υπόθεσης που διερευνάται και να οριοθετηθεί το αντικείμενο της διαδικασίας, ζητήθηκε από τη ΝΔ να μην παραστούν».

Ακολούθως σημειώνει ότι «το ίδιο δε, παραδόξως πως, ζητούν και για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα που είναι υπεύθυνος όχι μόνο για να ιχνηλατήσει την πορεία του εξεταζόμενου ποσού των 3.000.000 αλλά είναι, κυρίως, ο επόπτης της μοναδικής μη συστημικής τράπεζας της Ελλάδας, δηλαδή της Τράπεζας Αττικής, η οποία είχε ιδιαίτερο και κορυφαίο συναλλακτικό ρόλο στην ερευνώμενη υπόθεση».

Καταλήγοντας η κ. Τζάκρη κατηγορεί τη ΝΔ ότι «σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γυρίσει την σε βάρος της σωρρευόμενη δυσαρέσκεια, επινοεί σκάνδαλα χωρίς τάχα πρωταγωνιστές, αναζητά δήθεν τραπεζικά σκάνδαλα χωρίς εμπλοκή τραπεζίτη και φιλοτεχνεί μια ψευδεπίγραφη υπόθεση σκανδάλου για να κρύψει τα άπειρα πραγματικά σκάνδαλα που χαρακτηρίζουν ιστορικά τον κυβερνητικό της βίο μέχρι σήμερα».

4 σχόλια:

  1. Αγαπητή κ. Τζάκρη. Αυτό που λέτε δεν είναι ελάττωμα ή προτέρημα ενός κόμματος. Είναι βασικό μάθημα που σπουδάζετε όλοι εσείς οι πολιτικοί κατα το ρητόν κόρακας κοράκου μάτι... κλπ. Ουσιαστικά ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα γίνει.
    Επομένως μάλλον το δημοσίευμά σας για το θέμα είναι φτηνός εντυπωσιασμός. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι παρενέργεια του εμβολίου.
      Οι ηλίθιοι ανατριχιαζουν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News