Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Πέλλα: Που εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα - Έκτακτη σύσκεψη στο Διοικητήριο


Ανησυχία προκαλεί ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων covid-19 που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην Πέλλα. Είναι ενδεικτικό, ότι χθες ανακοινώθηκαν 90 νέα κρούσματα, ενώ ο αριθμός είναι καθημερινά διψήφιος.

Με αυτά τα δεδομένα, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Πέλλας σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Υγείας και του Τμήματος Εμπορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε η συνεχής εποπτεία τήρησης των μέτρων από τον εμπορικό κόσμο, ένα έργο με το οποίο είναι επιφορτισμένο το Τμήμα Εμπορίου. Ήδη, γίνεται συστηματική προσπάθεια, η οποία τονίστηκε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που τα κρούσματα χτυπούν «καμπανάκι» και η αγορά είναι ανοιχτή.

Πληροφορίες του Aridaia News, αναφέρουν πως οι δύο περιοχές που αναλογικά καταγράφουν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι η πόλη της Σκύδρας και η περιοχή της Κρύας Βρύσης. Σε ολόκληρο το Νομό υπάρχουν κρούσματα, ωστόσο σε αυτές τις δύο περιοχές παρατηρείται έξαρση της πανδημίας.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς, τονίζουν σε δραματικούς τόνους πως θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή από όλο τον κόσμο και να τηρούνται τα μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν όσα ζήσαμε τον περασμένο Νοέμβριο.

2 σχόλια:

  1. Ενώ η περιοχή τις ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι πεντακαθαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ειδα σκουπισαν σημερα οι υπαλληλοι του Δημου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News