Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου προς τον ΕΛΓΑ Βέροιας


Επιστολή προς την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.ΓΑ. Βέροιας Μαρία Παππά απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τον παγετό της 8 ης Απριλίου 2021.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής (αρ.πρ.3579/9-4-2021) έχει ως εξής:

Επιτρέψτε μου να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της παρούσας επιστολής, και να θέσω υπόψη σας το παρακάτω επείγον ζήτημα και το συνακόλουθο αίτημα που αφορά τους αγρότες του Δήμου Σκύδρας με αφορμή τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες (ροδακινιές, βερυκοκιές, ακτινίδια κ.ά) εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών (παγετός) της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας.

Επειδή η περίοδος είναι κρίσιμη για τους αγρότες μας, σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα και κατεπειγόντως στις ανάλογες ενέργειες (αναγγελίες, καταγραφές, εκτιμήσεις κ.ά) σε συνέχεια των ενεργειών σας για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές μας από τον παγετό της 24ης, 25ης και 26ης Μαρτίου 2021.

Με τη βεβαιότητα ότι θ΄ανταποκριθείτε στο αίτημά μας με την ευαισθησία και την ετοιμότητα που σας διακρίνει, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News