Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Να ανοίξουν και οι τρεις τάξεις του Λυκείου εισηγείται η κυβέρνηση


Με τη συμμετοχή της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, συνεδριάζει αυτήν την ώρα η επιτροπή των ειδικών με αντικείμενο εάν, πότε και με ποιες προϋποθέσεις μπορούν τα σχολεία να λειτουργήσουν ξανά διά ζώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν και οι τρεις βαθμίδες του Λυκείου και όχι μόνο η Γ', όπως είχε αρχικά εξεταστεί, καθώς θεωρείται δύσκολο για τους καθηγητές να κάνουν τα μαθήματα της Γ' Λυκείου δια ζώσης και των άλλων δύο βαθμίδων μέσω τηλεκπαίδευσης.

Οι ανακοινώσεις για το άνοιγα των σχολείων αναμένονται σήμερα, εφόσον ληφθεί απόφαση και σε τέτοιο ενδεχόμενο στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, μαζί με τον Βασίλη Κικίλιας θα βρίσκεται και η Νίκη Κεραμέως.

3 σχόλια:

  1. Απολύτως λογικό. Τώρα που τα κρούσματα περιορίστηκαν σ 5.ο000 περίπου την ημέρα ν ανοίξουνε.
    Σας τα λέγαν κάντε υπομονή δυο βδομάδες αλλά εσείς κοροϊδεύατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' αυτές τις τρεις τάξεις δεν κολλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News