Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τη Μαριάνθη Παπαδοπούλου


Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», πληροφορήθηκε το θάνατο της Μαριάνθης Παπαδοπούλου, Γενικής Γραμματέας του Συλλόγου μας.

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Συλλόγου μας, μέχρι και σήμερα, υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος. Πάντα πρόθυμη να βοηθήσει σε κάθε προσπάθεια, με ανιδιοτέλεια και αγάπη. Ένας άνθρωπος δοτικός, γεμάτος ζωή και διάθεση για προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσας. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εν ειρήνη.

Καλό Παράδεισο, Μαριάνθη μας! Θα σε θυμόμαστε για πάντα με το χαμόγελό σου!





2 σχόλια:

  1. Απρόσμενος χαμός, μεγάλη θλίψη, για την αγαπητή μας Μαριάνθη ο θάνατος της πλήγωσε ανεπανόρθωτα το μικρό μας Χωριό. Η παρουσία της σκόρπιζε αισιοδοξία με το πηγαίο σου χαμόγελο, ήσουν δραστήρια πάντα καλοπροαίρετη έτοιμη για προσφορά στον Σύλλογο Αλησμόνητες Πατρίδες και όχι μόνο. Θα μας μείνεις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ για την Ζωντάνια και την συνδρομή σου για το κοινό καλό, Καλό ταξίδι Μαριάνθη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άφωνη έμεινα όταν πριν από λίγο έμαθα τον πρόωρο θάνατό σου. Σε περίμενα σπίτι να μου έδειχνες πως εργάζεται η μηχανή της γιαγιάς...όπως σου το ζήτησα, όταν προ ημερών ήσουν στου Παπαγεωργίου.Καλό σου Παράδεισο,ελαφρύ το χώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News