Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δ. Τζαμτζής: «Με ξεδιάντροπα ψέματα κάνει αντιπολίτευση ο συνδυασμός του κ. Γιαννούλη»


Ξεπέρασε τον εαυτό του στα ψέματα, ο συνδυασμός ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του κ. Γιαννούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην προσπάθεια του να «κτυπήσει» πολιτικά τόσο έμενα ως Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, όσο και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σκύδρας, έγινε το 1985 από την Κοινότητα Σκύδρας. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ Κοινοτάρχης στην Σκύδρα.

Η χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού που έγινε από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, δεν έγινε από μένα. Ανέλαβα Δήμαρχο Σκύδρας στις 15-12-1989, μετά από τις εκλογές της 26 ης Νοεμβρίου 1989.

Ο συνδυασμός του κ Γιαννούλη ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, λέει ψέματα, ότι έγινε από μένα η χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού Σκύδρας σε λανθασμένο σημείο.

Ο βιολογικός καθαρισμός Σκύδρας, τον οποίο ενέταξα μετά από μεγάλη προσπάθεια στο Ταμείο Συνοχής, ήταν άθλος για τον μικρό, νεοσύστατο από συνένωση 6 κοινοτήτων, Δήμο Σκύδρας. Χωρίς ΔΕΥΑ, αλλά έχοντας φροντίσει να έχουμε πλήρεις μελέτες, ενταχθήκαμε στο Ταμείο Συνοχής γιατί είχαμε ετοιμότητα. Επειδή δεν καλύπταμε την προϋπόθεση το έργο μας να είναι ύψους 15 εκατ. ECU(πρόδρομος του ευρώ), μας ενέταξαν ως ομάδα, τους Δήμους Σκύδρας, Πόρτο Κουφό και Παλιό Καβάλας, για την κατασκευή των βιολογικών μας καθαρισμών.

Όταν έφυγα από τον Δήμο το 1998, είχαν κατασκευαστεί πολλά χιλιόμετρα αποχετευτικού δικτύου σ όλο τον Δήμο Σκύδρας . Το έργο μάλιστα του αγωγού λυμάτων από Μαυροβούνι προς Βιολογικό καθαρισμό, ενώ ήταν δημοπρατημένο, η επόμενη δημοτική αρχή επέλεξε να μην το υλοποιήσει.

Ο συνδυασμός ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ του κ. Γιαννούλη, μόνο μπροστά δεν κοιτάζει.

Κοιτάζει πίσω και προσπαθεί με τεράστια άθλια ψέματα και ρίχνοντας λάσπη σε μένα, με αναφορές στο 1985 (σκέπτονται προφανώς, ποιος θυμάται τώρα τι έγινε τότε), να κάνει αντιπολίτευση.

Τι ανέφερε η σχετική ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News