Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Βορεινό: Θαύμα! Ανάβλυσε μύρο ο Εσταυρωμένος λίγο πριν την Αποκαθήλωση (ΦΩΤΟ)


Ο παππούλης μας, ο πάτερ Δημήτριος και οι υπεύθυνοι του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας στο Βορεινό Αλμωπίας, το ξημέρωμα της Μεγάλης Παρασκευής είδαν τον Εσταυρωμένο να αναβλύζει μύρο!

Μεγάλη ευλογία για το χωριό και για ολόκληρη την Αλμωπία! Από το πρωί, δεκάδες πιστοί σπεύδουν στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο και τον Σταυρό!

Βοήθειά μας!

Καλή Ανάσταση!





 

3 σχόλια:

  1. Ευλογια και υγεία σε ολο τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε ευλογημένοι έχουμε έναν άγιο στο μικρό χωριό μας το Βορεινό μας ...Τον πάτερ Δημήτριο.. Μεγάλη η Χάρη του.Σε ευχαριστώ Θεέ μου..που με αξίωσες να τον έχω εξομολόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε στον παράδεισο. Όμορφος τόπος, καλοί άνθρωποι, πλούτος αγαθών, ευλογία Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News