Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τζαμτζής σε Τζιτζικώστας: «Η Πέλλα δεν ξεχνά τον αγώνα σου και σε έχει στην καρδιά της»


Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή:

24-4-2021 Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και Δράμας-Αμφίπολης.

"Η Εγνατία Οδός, σύντομα θα αποκτήσει δύο νέους κάθετους άξονες, οι οποίοι θα κατασκευαστούν με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, που τους απαλλάσσει από διόδια.

Η δημοπράτηση συμπεριλαμβάνει και την υποχρέωση του αναδόχου να συντηρεί τα συγκεκριμένα έργα για 27 χρόνια», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε: "Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Και ελπίζω, όσοι βιάστηκαν να πουν ότι το έργο τελικά δεν θα γίνει, ή ακόμα και αυτοί που πόνταραν στο να μη γίνει, σήμερα που κάνουμε το πιο μεγάλο και αποφασιστικό βήμα, να είναι και αυτοί χαρούμενοι".

Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι ένα έργο για το οποίο από το 2000 έχω μιλήσει και έχω γράψει δεκάδες φορές στην Βουλή και τώρα στην Περιφέρεια, παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.

Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί τήρησε την δέσμευση του προς του πολίτες της Πέλλας, ομοίως και τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή.

Ευχαριστώ ομως ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για τον αγώνα του όλα αυτά τα χρόνια, για να φθάσουμε στην σημερινή μέρα. 

Απόστολε η Πέλλα δεν ξεχνά τον αγώνα σου και σ' έχει στην καρδιά της.

9 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΑΦΗΣΕ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟ 90 % ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Η ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ σίγουρα είσαι του γιανουλη και δεν ξέχασες ακόμα την συντριβή σου

      Διαγραφή
    3. ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ? Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΗΦΑΚΗ ΧΑ,,,ΧΑ,,,ΧΑ,,,

      Διαγραφή
  2. Μπραβο Τζαμτζη μπραβο στον Τζιτζικωστα για της προσπαθειες που κανανε γι αυτο το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τι έργα έκανε ο Τζιτζικωστας τόσα χρόνια που εκλέγεται για την Πέλλα; Τίποτα απολύτως σε σχέση με Χαλκιδική, Σέρρες και Πιερία που έριξε πάρα πολλά λεφτά. Εδώ τι έκανε. 10 χρόνια πηγαινοερχομασταν Θεσσαλονίκη και ο δρόμος δεν είχε γραμμές, εάν έβρεχε και δεν ήξερες το δρόμο έβγαινες εκτός. Ποια έργα; Δουλευομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως δεν εκανε εστειλε τον Γιαννούλη στον πάτο αυτό ειναι αρκετο για τους αναρχοαπλητους.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ? ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ?

      Διαγραφή
    3. Για έργα μιλάμε δεν με ενδιαφέρει τι έκανε στον Γιαννούλη ή τον κάθε Γιαννούλη. Για την Πέλλα μιλάμε. Εάν έγιναν έργα πείτε ποια είναι αυτά. Και εγώ ΝΔ ψήφισα αλλά όχι Τζιτζικωστα. Φτάνει το δούλεμα του ατσαλακοτου, τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα απολύτως για την Πέλλα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News