Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Ολοκλήρωση οδικής σύνδεσης Λεπτοκαρυάς - Αγροσυκιάς από την Π.Ε. Πέλλας


Ένα ακόμα έργο ολοκληρώθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση οδού, από Λεπτοκαρυά προς Αγροσυκιά.

Το πρώτο σκέλος της οδού, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ κατασκευάστηκε το 2019 και τώρα πλέον ολοκληρώθηκε με δαπάνη ύψους 70.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο, με αντιπλημμυρικά τεχνικά για τη διευθέτηση των υδάτων, τη διαμόρφωση της υπόβασης του δρόμου, το 3Α και τέλος τα ασφαλτικά. Θα ακολουθήσει αμέσως και η διαγράμμιση της οδού.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση ενός ακόμα έργου. Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Πέλλας και σε όλα τα πρόσωπα που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου που δίνει λύση σε ένα αίτημα ετών και βοηθά την ενδοδημοτική επικοινωνία στον Δήμο Πέλλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News