Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για Πάσχα και εστίαση


Τον οδικό χάρτη για το Πάσχα αλλά και τα μέτρα που θα ισχύσουν για το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου θα ανακοινώσει στις έξι το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Την ίδια ώρα συνεδριάζει η ολομέλεια της επιστροπής των επιστημόνων προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις εισηγήσεις τους τόσο για τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει η εστίαση όσο και για τα μέτρα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Επίσης, ζητούμενο είναι αν η επιτροπή θα δώσει το πράσινο φως για το άνοιγμα των mall, των κέντρων αισθητικής αλλά και να επιτραπεί το click inside στην Θεσσαλονίκη από την Μεγάλη Δευτέρα.

2 σχόλια:

  1. ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΦΕ, ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ Ή ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΔΑΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ. ΛΟΓΙΚΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεχιζεις να κανεις τον μαλακα, ειπαμε και στο γιατρο μπορεις να πας αρκει να δουλευει η γκλαβα σου, θαλεγα μην ασχολησε με σχολια αφου δεν καταλαβαινεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News