Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Σάλος με τη δήλωση Καμπουράκη: «Είμαστε κουρασμένοι... Μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς»


Μία απίστευτη δήλωση έκανε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος είπε ότι όποιος νιώθει κουρασμένος, μπορεί να ξεκουραστεί σε ΜΕΘ.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε μια δήλωση κατά την διάρκεια της εκπομπής του, η οποία έχει προκαλέσει σάλο και σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε ενοχλημένος με όσους πολίτες είναι κουρασμένοι από το πολύμηνο lockdown και δήλωσε πως μπορούν να ξεκουραστούν σε ΜΕΘ.

«Αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι… Εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς», είπε χαρακτηριστικά.

9 σχόλια:

  1. Βρε λαμογια δημοσιογραφοι ..εχετε κανει πλατες σε ολοι αυτην την κατασταση με την τρελλη πανδημια αυτη ..και αλωνιζεται τωρα αλλα....
    Θα ερθει και η δικη μας σειρα και θα τρεχετε να κρυφτηται με τους φιλους σας τους πολητικους..
    Ερχομασται....και ειμαστε πολυ πιστεψε με..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σάλος; Άδικο έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό το κρητικό αρχίδι ο πρώην πασόκος ειναι που αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ ΜΠΑΟΚ, ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμπουράκη σύνελθε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντεκνε πάρτο λίγο αλλιώς δεν σε παίρνει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν κάποιος μας λέει την αλήθεια ωμά δεν μας αρέσει. Πρέπει όλοι να μας χαϊδεύουν τα αυτιά. Όταν ακουστεί ότι έχει κρούσματα σε κάποιο χωριό ούτε για ψωμί δεν βγαίνουν κ ζυμώνουν στο σπίτι. Όταν αρχίζουν να μπαίνουν νοσοκομείο μόνο νέοι ( οι γέροι εμβολιασθηκαν κ θα το περάσουν ελαφρά) θα φταίει πάλι κάποιος άλλος εκτός από το ξερό μας κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ξεκουραστουν βοηθωντας τους γιατρους και νοσηλευτες...ως βοηθητικο προσωπικο μεσα στιε μεθ.!!! Ετσι για να περναει η ωρα τους και να μην βαριουνται!!!!! Αυτο θα εννοουσε ο καμπουρακης και οχι να νοσηλευτουν στις μεθ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω αυτο ειναι καλο να το εφαρμοσουν και αυτοι που δεν πιστευουν οτι υπαρχει κορονοιος!!! Ας πανε κα καθαριζουν τις ΜΕΘ και τις κλινικες που νοσηλευονται με covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News