Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Σκύδρα: «Με άρπαξε από τον λαιμό» - Πρωτοφανής επίθεση Χ. Πορτοκαλίδη σε Ν. Χατζηιωαννίδη


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Σκύδρα. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκος Χατζηιωαννίδης καταγγέλλει τον Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χάρη Πορτοκαλίδη για "απειλές, ύβρεις και χειροδικία".

Όλα έγιναν λίγο μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου σημειώθηκε ένταση μεταξύ Διοίκησης και αντιπολίτευσης. Όπως καταγγέλλει ο κ. Χατζηιωαννίδης, μόλις έφυγε από το Δημαρχείο και κατευθυνόταν προς το οδοντιατρείο του, δέχτηκε μια απρόκλητη επίθεση από τον κ. Πορτοκαλίδη.

Ο Νίκος Χατζηιωαννίδης στην πρώτη του δήλωση αναφέρει τα εξής:

"Χειροδίκησε απρόκλητα εναντίον μου, αρπάζοντάς με απ το λαιμό ο Πορτοκαλίδης Χάρης, δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Αν είχε εξουσία θα μας χτυπούσε καθε μέρα αυτός και οι όμοιοί του.

Πρωτοφανές περιστατικό.

ΑΠΕΙΛΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ και ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ".

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου μετά το περιστατικό δήλωσε τα εξής:

"Ντροπή και κατάντια!!

Που το είδατε δημοτικός σύμβουλος να επιτίθεται και να χτυπά;; σε ποιά εποχή ζούμε και ποιά ονειρεύονται κάποιοι;

Ένδεια επιχειρημάτων, απουσία πολιτικού λόγου, θέσης, άποψης, άγνοια διαλόγου, απρεπής συμπεριφορά, κόμπλεξ κατωτερότητας και όλα αυτά οδήγησαν σε βίαιη συμπεριφορά, οδήγησαν στο να χειροδικήσει κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΣ!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ για την αυτοσυγκράτηση του και την παιδεία του που όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν το είδαν και κατάλαβαν τη διαφορά.. 

Ας δούνε τώρα και αυτοί οι λίγοι που τον ψήφισαν, ότι "πήγε χαμένη η ψήφος τους"...".

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Βαφειάδη, έχετε site και πρέπει να κάνετε αμερόληπτα τη δουλειά σας, μην γράφετε όσα σας λένε επειδή τα πραγματικά γεγονότα δεν είναι αυτά που σας είπαν και θα εκτεθειτε ως δημοσιογράφος και ως site. Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News