Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη αναλαμβάνει ο Θ. Θεοδωρίδης


Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναλαμβάνει τη θέση ειδικού συμβούλου του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΥΟΔΔ/278/09-04-21.

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει τα εξής:

«Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά, ταυτόχρονα, μεγάλη ευθύνη να υπηρετώ στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε έναν τομέα που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, έχοντας την εμπειρία από την ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση περίπου τριάντα χρόνια. Όπως έκανα πάντα, έτσι και την περίοδο αυτή, θα προσπαθήσω να προωθήσω και να βοηθήσω στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, αφού το ΥΠΕΣ επεξεργάζεται πολλές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που θα γίνουν πράξη το επόμενο διάστημα. Θα συνεχίσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από τα νέα μου καθήκοντα, για την υλοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών της Πέλλας που τόσο αγαπώ, δίνοντας αγώνα για να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής στην περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία που έχουμε. Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει σχέδιο και ρεαλιστικές προτάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον για να πάμε όλοι μαζί τη Χώρα μπροστά».

5 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΤΌΣΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΊ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καιρό έμεινες χωρίς μισθό Τοτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειλικρινά τώρα ρε Θεοδωρίδη δεν νιώθεις ντροπή;τόσο χοντροπετσιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΏ ΤΗ Ν.Δ. , ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News