Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Δ. Μπίνος: «Οι πολίτες δεν θέλουν τη μετριότητα, ζητούν απ' όλους μας το κάτι καλύτερο» (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

- Καταστροφή των αγροτικών παραγωγών: Τόνισε πως επιβάλλεται από την πολιτεία η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, στο οποίο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η τοπική μας οικονομία. Αναφέρθηκε στην ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής στη λήψη πρωτοβουλιών.

- Άνοιγμα τουρισμού: Με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου, ζήτησε να υπάρχει ετοιμότητα στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτά του προηγούμενου ανοίγματος όπου η Διοίκηση περίμενε να ανοίξουν τα Λουτρά για να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες.

- Στήριξη της τοπικής αγοράς: Αναφέρθηκε στην καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς που προανήγγειλε πριν λίγους μήνες μέσω του διαδικτύου η Δημοτική Αρχή και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς έχει γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

- Καθημερινότητα: Μίλησε για το φαινόμενο που παρατηρείται στην Αριδαία αλλά και σε τοπικές κοινότητες, όπου αδρανή υλικά αφήνονται για πολύ καιρό δίπλα στους κάδους. Επίσης, έκανε αναφορά στην κακή κατάσταση των πεζοδρομίων και του ηλεκτροφωτισμού.

- Δημοσκόπηση: Κοινοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Πέλλας». Σύμφωνα με αυτά, οι 605 συμμετέχοντες στην πλειοψηφία τους εντοπίζουν τα βασικότερα προβλήματα στους τομείς του οδικού δικτύου, της ύδρευσης - αποχέτευσης, της καθαριότητας και την αδέσποτων ζώων. Όπως τόνισε, η συγκεκριμένη έρευνα, επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης όλο το προηγούμενο διάστημα.

- «Οι πολίτες δεν θέλουν τη μετριότητα. Ζητούν απ' όλους μας να προσπαθούμε συνεχώς για το κάτι καλύτερο και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους», κατέληξε ο κ. Μπίνος στην τοποθέτησή του.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News