Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο Φουρθιώτης έβριζε και απειλούσε Βουλευτή της ΝΔ πως δεν θα ξαναεκλεγεί (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν έχει πάτο το βαρέλι, καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης έβριζε και απειλούσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμανατίδη στον αέρα της εκπομπής του, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Μάλιστα, του επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Με τη σειρά του ο κ. Αμανατίδης δέχθηκε σχεδόν αδιαμαρτύρητα τον τρόπο και το προσβλητικό ύψος του παρουσιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής έμεινε για αρκετή ώρα ακόμα στο πάνελ, παρά τις προκλήσεις και τις προσβολές του Μένιου Φουρθιώτη κάτι που πράγματι προκαλεί απορίες.

2 σχόλια:

  1. Και ο βουλευτής έκανε τον Ντάφι Ντακ.
    Γιατί άραγε;
    Ήρεμα αρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή από όλα αυτά που βγαίνουν αυτές τις μέρες(όσα φτάνουν στη δημοσιότητα)το πρόβλημα είναι ο Φουρθιώτης;
    Οι τύποι που τον κανάκευαν και του έδιναν λεφτά και δε μιλούσαν δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα;
    Και φυσικά αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News