Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Κεραμέως: «Στόχος της κυβέρνησης να ανοίξουν μετά το Πάσχα Δημοτικά και Γυμνάσια»


Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε για το πρόγραμμα Voucher, ενώ παράλληλα δήλωσε πως τα παιδιά έχουν επιστρέψει στο σχολείο με ασφάλεια.

Επίσης ανέφερε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν μετά το Πάσχα τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια, ενώ μίλησε και για τις προαγωγικές εξετάσεις, τις πρακτικές και την παράταση του σχολικού έτους.

Ακόμα, δήλωσε πως έρχονται πολλές αλλαγές στη νέα σχολική χρονιά.

3 σχόλια:

  1. Και τι έγινε αν το πεις άλλη μια φορά; Θα το θυμάται κανένα σάμπως κυρα Νίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό ότι ζει σε άλλον πλανήτη η κυρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον εσυ ζεις σε αλλο πλανήτη, βγες απ το υπόγειο να σε δεί ο κόσμος κολλητε του Κουφοντίνα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News