Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Να κηρυχθεί η Πέλλα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Να κηρυχθεί η Π.Ε. Πέλλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μετά και τους τελευταίους παγετούς που κατέστρεψαν τις παραγωγές, είναι η μόνη λύση αν πράγματι η πολιτεία ενδιαφέρεται για τους αγρότες και σέβεται τους κόπους τους. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, τη στιγμή που το αγροτικό εισόδημα χάνεται και η τοπική οικονομία απειλείται με μεγάλα προβλήματα.

Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο της Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία για άλλη μια φορά έχοντας άμεσα αντανακλαστικά απευθύνθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση από χθες στον ΕΛΓΑ και μετέφερε την πραγματική εικόνα που υπάρχει στον κάμπο.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Δήμο Αλμωπίας, που είναι απλός παρατηρητής. Καμιά παρέμβαση, καμία διεκδίκηση για την περιοχή μας, κανένα ενδιαφέρον για την καταστροφή που έπαθαν οι παραγωγοί μας.


 

6 σχόλια:

  1. "...είναι η μόνη λύση αν πράγματι η πολιτεία ενδιαφέρεται για τους αγρότες"
    Δηλαδή αν δεν το κάνει δεν ενδιαφέρεται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι ανενημερωτος φίλε μου,η ποιεις την νησσαν...για τους γνωστούς λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..... ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.......... ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.............

      Διαγραφή
  3. Αλμωπία παγωσαν ολα μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News