Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Το κόλπο για να ξαναζεσταίνετε τις τηγανιτές πατάτες


Και ποιος δεν αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες και ποιο σπίτι δεν έχει τύχει να τις έχει πολλές φορές για μεσημεριανό. Συχνά μάλιστα περισσεύουν και θέλουμε να τις ξαναζεστάνουμε για αργότερα. Το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές οι ξαναζεσταμένες τηγανιτές πατάτες δε θυμίζουν σε τίποτα τις τραγανές ζεστές.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρυώσουν, το νερό που ήταν στο εσωτερικό τους βγαίνει προς τα έξω, με αποτέλεσμα να γίνονται λιπαρές και πολύ μαλακές. Κι όμως υπάρχει ένα κόλπο για να ξαναζεστάνετε αποτελεσματικά τις τηγανιτές πατάτες.

Τοποθετήστε τις πατάτες σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν το ψήσιμο και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις αφήνετε για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Θα εκπλαγείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News