Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Πολυκάρπη: Έκλεψαν το ποδήλατο εθελοντή της Φιλοζωικής από την Γερμανία


Διαβάστε την ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

Προχθες το βράδυ έγινε κάτι που μας στεναχώρησε πάρα πολύ. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει έρθει ένα παιδί από Γερμανία, στα πλαίσια εθελοντικού προγράμματος. Το παιδί αυτό ήρθε να βοηθήσει στο καταφύγιο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του Συλλόγου. Μαζί του έφερε και ένα ποδήλατο για να τον διευκολύνει στις μετακινήσεις.

Το παιδί μένει στην Πολυκαρπη. Προχθες το βράδυ λοιπόν κάποιος ασυνηδητος έκλεψε το ποδήλατο από την αυλη του σπιτιού. Αισθανθήκαμε μεγάλη ντροπη για το συμβάν. Βεβαια πήγαμε στην αστυνομία,που θα κάνει ότι μπορεί. Εμείς πάλι θα κανουμε έκκληση,να επιστραφει το ποδήλατο.

Εαν κάποιος από το χωριο γνωρίζει κάτι ας μας ενημερώσει.

3 σχόλια:

  1. ου να μου χαθητε ρεζίλια ου να μου χαθητε απογονοι του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει ν ναι κ απο διπλα χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News