Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για τις ηλικίες 40-44 - Τεράστια η συμμετοχή


Από χθες το απόγευμα άρχισαν να λαμβάνουν sms προτεραιοποίησης για το εμβόλιο κατά της covid-19 όσοι πολίτες ηλικίας 40-44 είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, καθώς η πλατφόρμα άνοιξε για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Από σήμερα το πρωί μπορούν πλέον να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό και όσοι δεν έχουν άυλη και ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα στο emvolio.gov.gr.

Οι εμβολιασμοί γίνονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Από το Μεγάλο Σάββατο θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και οι 45-49, στους οποίους θα χορηγούνται όλα τα εμβόλια.

Νέα εμβολιαστικά κέντρα

Η μεγάλη ζήτηση για ραντεβού από την ηλικιακή ομάδα 30-39 αλλά και τους 40άρηδες, που μόλις απέκτησαν πρόσβαση στην πλατφόρμα, αυξάνει τις ανάγκες για εμβολιαστικά κέντρα.

Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει άμεσα αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών και νέα εμβολιαστικά κέντρα, ώστε να καλυφθούν όλα τα αιτήματα.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, από τις 5 Μαΐου θα λειτουργούν συνολικά 1.500 εμβολιαστικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News