Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Σκύδρα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου ποδοσφαιριστή - «Είχα ένα αγόρι και το έχασα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονίζει ο πατέρας του Παναγιώτη, του 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Σκύδρα που τον πρόδωσε η καρδιά του, καθώς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έφυγε από τη ζωή το σπλάχνο του.

Τα δάκρυα για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραμένουν αστείρευτα και τα αναπάντητα γιατί να είναι πολλά.

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, συντετριμμένος ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μιλάει στο Live News.

«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι» λέει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξόμπλια, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. «Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα είχε κάποιες ταχυπαλμία» σημείωσε σχετικά.

«Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News