Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Επίσημο: Ανοίγουν τα Λύκεια όλης της χώρας στις 12 Απριλίου

 

Το άνοιγμα όλων των Λυκείων της χώρας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

Το άνοιγμα, όπως ανακοίνωσε η υπουργός, θα συνοδεύεται με 2 υποχρεωτικά self test την εβδομάδα για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η προσέλευση στους χώρους του σχολείου θα γίνεται μόνο με αρνητικό τεστ και υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα. 

Τι γίνεται αν το self test μαθητών βγει θετικό

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε πως αν κάποιος μαθητής βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μετά από την διενέργεια του self test, τότε θα μπορεί να κάνει δωρεάν rapid test σε δημόσια δομή.

Αν το rapid test βγει θετικό, τότε ο μαθητής θα ακολουθήσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Αν όμως βγει αρνητικό, τότε θα παραλαμβάνει σχετική βεβαίωση και θα επιστρέφει στο σχολείο.

4 σχόλια:

  1. ΜΕ 500 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 4000 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ή ΞΑΧΑΣΑΝ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΑΘΗΝΑ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ?
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περικαλω περικαλω, αλλα πεστε τι θελετε τελικα;

      Διαγραφή
  2. Απαράδεκτο που ανοίγουν τα λύκεια Είναι ψυχοφθόρο να κάνουν τα παιδιά μας τεστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News