Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Το σπάνιο θέαμα με την επέλαση 1.000 δελφινιών που απόλαυσαν τουρίστες (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τουρίστες στην Καλιφόρνια, όταν 1.000 περίπου δελφίνια πέρασαν δίπλα από το πλοίο τους.

Η «επέλαση» των δελφινιών σημειώθηκε στη διάρκεια εκδρομής για την παρατήρηση φαλαινών στην περιοχή, σύμφωνα με τη ΝΥ Post.

«Είναι τόσο χαριτωμένα ακόμη είμαστε τόσο έκπληκτοι που τα είδαμε κοντά στην ακτή μας», έγραψε η ομάδα Dana Point Whale Watching, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, τα δελφίνια ταξιδεύουν συνήθως σε ομάδες περίπου 200 ή λιγότερων. Μεγάλες ομάδες εμφανίζονται σε μέρη όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα τροφής.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News