Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Πάρτι και χοροί σε τραπέζια - Το Ισραήλ επέστρεψε στην κανονικότητα


Την μετά-κορωνοϊού εποχή βιώνουν οι πολίτες του Ισραήλ, οι οποίοι φαίνεται να άφησαν για τα καλά πίσω τους την πανδημία επιστρέφοντας στην κανονικότητα.

Βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν κάτοικους του Τελ Αβίβ -χωρίς μάσκες- να χορεύουν σε χώρους εστίασης, να μαζεύονται σε μεγάλες παρέες και να συνεχίζουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός, ενώ την ίδια ώρα χώρες της Ευρώπης, αλλά και υπερδυνάμεις όπως η Αμερική και η Ρωσία παλεύουν για να καταστείλουν τον «αόρατο» εχθρό.

Το Ισραήλ εστίασε στο εμβολιαστικό του πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν τέτοιες εικόνες αισιοδοξίας. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google, μέχρι τώρα το Ισραήλ έχει εμβολιάσει πλήρως 4,36 εκατομμύρια πολίτες, φτάνοντας στο 48,19% του πληθυσμού του.

Η οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη που βιώνει τώρα η χώρα του Ισραήλ είναι αποτέλεσμα της σωστής οργάνωσης και του προγραμματισμού από την πλευρά της ισραηλινής κυβέρνησης, παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες για να έχουν άμεσα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News