Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Στην εκπομπή του Ν. Μάνεση ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Πιπεριάς Γ. Κονάκογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή του Alpha "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Πιπεριάς Γιώργος Κονάκογλου.

Ο κ. Κονάκογλου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη εργατών γης για την συγκομιδή σπαραγγιών, ενώ μίλησε και για τις υπόλοιπες αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής μας.

Δείτε το βίντεο:

. .

 

Βίντεο: aridaia365.gr

8 σχόλια:

  1. μεγαλο επιχειρηματίας ειναι ο άνθρωπος ,δεν ειναι αγρότης...έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την ειπες τη μαλ... σου, δηλαδη ενας επιχειρηματίας δεν μπορει νανε αγρότης ; ενας αγρότης δεν μπορεί νάνε επιχειρηματίας; γίδ ααα γίδ.

      Διαγραφή
    2. 1ον ρώτα τους αγρότες του συνεταιρισμού να σου πουν τί είναι που τον ξέρουν τόσα χρόνια και 2ον αν μπορείς γίνε κι εσύ... έλεος...

      Διαγραφή
    3. τι περιμενετε απο συριζαίο ρε παιδια; σκατάνθρωπος ο 9.59

      Διαγραφή
    4. ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Και καλα κανει μαγκα 9:59 εφτιαξε την
    επειχηρηση δεν εκλεψε δεν καταλαβα τι ζορι τραβας εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.59 Ο ΗΜΙΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή οι αγρότες δεν είναι επιχειρηματίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News