Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Αριδαία: Δεν είναι εικόνα πεζοδρομίου αυτή (ΦΩΤΟ)


Τα ζητήματα της καθημερινότητας, είναι αυτά που θα έπρεπε να απασχολούν κάθε Δημοτική Αρχή που σέβεται τους δημότες της. Δυστυχώς, η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη της Αριδαίας, είναι αποκαρδιωτική.

Την παραπάνω φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης μας. Πρόκειται για πεζοδρόμιο επί της οδού Αθανασίου Διάκου. Όπως μας λέει χαρακτηριστικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε πριν δέκα μέρες και μέχρι σήμερα το σημείο παραμένει σε αυτά τα χάλια.

Δεν είναι μόνο το θέμα της αισθητικής, αλλά κυρίως είναι ο κίνδυνος κάποιου ατυχήματος. Η Αριδαία ούτως ή άλλως είναι πόλη με μεγάλες δυσλειτουργίες για τους πεζούς και τέτοια φαινόμενα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την άσχημη κατάσταση που επικρατεί.

Ελπίζουμε, μετά και από αυτή την επισήμανση, να υπάρξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον και να αποκατασταθεί το πεζοδρόμιο.

5 σχόλια:

  1. Μας εμφανίζεται ως θέμα πέντε πλάκες πεζοδρομίου ότι είναι εκτός προφανώς για κάποιες εργασίες.... Θα ασχοληθεί ποτέ κάποιος με τις λακούβες στα χωριά??? Θα κάνετε ποτέ θέμα τις μηδαμινές παροχές του δήμου ως προς τα χωριά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μηδαμινές ικανότητες μηδαμινές παροχές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αριδαια κυκλοφορεί καθημερινά ο μίσος πληθυσμός της επαρχίας φιλε .Από χωριό είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε??? Δύο μέτρα και δύο σταθμά?? Εκτός αν εννοείς πως υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων...

      Διαγραφή
  4. ρε ολοκληρο πεζοδρομο σκαψανε για φωτισμο και χαμπαρι δεν πηραμε για πεντε πλακεσ κανετε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News