Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Μικρός Ζαχαρίας: Πάλεψε γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε


Έχασε τελικά τη ζωή του, λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Μαρτίου, το 3χρονο αγόρι που είχε πέσει σε βαρέλι στο χωριό Λιγόρτυνα του Ηρακλείου Κρήτης.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες χθες το βράδυ για να το κρατήσουν ζωντανό, όταν και ουσιαστικά επιδιώχθηκε ένα μεγάλο θαύμα, αφού το παιδί, προς στιγμήν επέστρεψε από τον θάνατο στη ζωή.

«Προσπαθήσαμε να ανανήψουμε το παιδί, έδωσε σημεία ζωής, καταλαβαίναμε ότι η κατάσταση ήταν πάρα πολύ σοβαρή, δεν έχει ξαναγίνει ανάνηψη σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε πόση ώρα ήταν στο βαρέλι,. Χρειάστηκαν 2 ώρες και 45 λεπτά για να ρυθμό στο καρδιογράφημα. Αυτό είναι σοβαρό για τον εγκέφαλο και όλο τον οργανισμό. Είχε υποθερμία, δεν σταματάς μέχρι να ζεσταθεί. Δεν μου έχει ξανατύχει μέσα σε 20 χρόνια, δεν το συναντάμε πουθενά στην βιβλιογραφία» είπε στο OPEN η γιατρός του ΕΚΑΒ Μάγδα Ζεάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News