Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Αντιδήμαρχος Σκύδρας Στ. Πασχαλίδης από τη σύσκεψη με τον ΥΠΑΑΤ


Διαμαρτυρόμενος αποχώρησε από τη σύσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπ. Λιβανού στην Π.Ε. Πέλλας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σκύδρας, Αντιδήμαρχος Σταύρος Πασχαλίδης. Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς, ότι η επίσκεψη του Υπουργού εξελίχθηκε σε ένα επικοινωνιακό «πυροτέχνημα».

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Πασχαλίδη, για να ενημερωθούμε για τους πραγματικούς λόγους αυτής της αποχώρησης.

Όπως μας είπε, «με όλο το σεβασμό προς τον Υπουργό, τον ενημέρωσα ότι αποχωρώ από τη σύσκεψη, γιατί είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δήμο Σκύδρας και την ακύρωσε. Κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα θεσμικό ατόπημα να μην επισκεφτεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Νομού».

Ο κ. Πασχαλίδης στη δήλωσή του μας ανέφερε επίσης ότι «δεν μπορούν να αγνοούν τη Σκύδρα. Εγώ εκτός από Αντιδήμαρχος είμαι και αγρότης και εκπροσωπώ τους συνδημότες μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αγνοεί το Δήμο μας. Του μετέφερα τα δίκαια αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας, για τα de minimis, για το φράγμα του Αλμωπαίου, για το πρόγραμμα «Τρίτσης» και αποχώρησα εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Ήταν μία απόφαση, που ήρθε ως αποτέλεσμα της ακύρωσης της επίσκεψής του στο Δήμο Σκύδρας».

Η στάση αυτή του κ. Πασχαλίδη, ο οποίος εκπροσωπούσε τη Δημοτική Αρχή, έτυχε μεγάλης αποδοχής στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας. Δεν είναι δυνατόν ένας θεσμικός παράγοντας να αγνοεί τοπικές κοινωνίες και αιρετούς εκπροσώπους και να οδηγείται σε θεσμικά ατοπήματα.

Είναι βέβαιο ότι αυτοί που φέρουν την ευθύνη της οργάνωσης της επίσκεψης, έχουν εκθέσει συνολικά την Κυβέρνηση.

4 σχόλια:

  1. υπουργος ΝΔ δημοσ σκυδρας ΠΑΣΟΚ τινα σασ κανουμε.......
    εφυγε και τι εγιν娨΄¨΄΄΄΄΄΄΄
    τι αλλη φορα θα σασ ρωτησουμε πριν βγαλουμε προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχε τα κακαλα και αποχωρησε
      μπραβο πασχαλιδη

      Διαγραφή
    2. Με τέτοια μυαλά που κουβαλάς που να πάμε μπροστά σε αυτόν τον τόπο. 9.55 π.μ

      Διαγραφή
  2. Όλοι η νέα δημοκρατία στον δήμο σκυδρας πλην ελαχίστων γραφικών στηρίζει Ιγνατιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News