Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ο Διογένης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)


Αγαπητοί φίλοι σας παρουσιάζω το νεότερο μουσικό ''παιδί'' μου με τίτλο ''Το χαπάρ''' (Το μαντάτο). Πρόκειται για μια μουσική δημιουργία σε δικούς μου στίχους, μουσική & ενορχήστρωση.

Οι στίχοι αφηγούνται μια πονεμένη ιστορία αγάπης, πλαισιωμένη μουσικά φυσικά από τις νότες της λύρας, αλλά & από μια ενορχήστρωση που ''θυμίζει λίγο παραπάνω Ανατολή''.

Σε αυτό συνέβαλαν φυσικά & οι μουσικοί Γ.Στοφορίδης & Θ.Κουλιανόπουλος , τους οποίους & ευχαριστώ θερμά, γιατί κατέθεσαν & αυτοί το μουσικό τους λιθαράκι ώστε να ολοκληρωθεί το μουσικό αυτό αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς τον φίλο Α.Σαραφίδη για την βοήθεια στις ηχογραφήσεις & τον κ. Κ.Τσίναλη για τη βοήθεια στην ορθογραφική επιμέλεια των ποντιακών στίχων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς, σε Ελλάδα & εξωτερικό, για την αγάπη & στήριξή σας στην έως σήμερα μουσική μου πορεία...

Καλή ακρόαση σε όλους.

Με εκτίμηση... Διογένης

.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικο, οπως και τα αλλα. Καλοταξιδο να ειναι το νεο σου τραγουδι , ανηψιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News