Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Η Πέλλα στο «κόκκινο» επίπεδο αυξημένου κινδύνου


Η Π.Ε. Πέλλας κατατάσεται στο «κόκκινο» επίπεδο αυξημένου κινδύνου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ουσιαστικά, ο Νομός μας είναι από τις περιοχές που βρίσκονται σε σχετικά καλύτερο επίπεδο, σε σχέση με περιοχές όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη που «φλέγονται» από τον κορονοϊό.

Σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξειδικεύσουμε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα.

15 σχόλια:

  1. Είπαμε κοκκινίζει όλη η ελλαδα3 η 9 Μαΐου ανοίγουν όλα και κανονικότητα άνοιξη του 22 αφου όλα είναι σχεδιασμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ αφήνουν και ψηφίζεις εσένα;

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ που δεν έχεις τα κότσια να γράψεις πως σε λένε ψηφίζεις..... Όλοι οι ανθέλληνες μαζεύτηκαν σε ψευτοαριστερα και ψευτοδεξια και το παίζεται ΕΛΛΗΝΕΣ και πατριώτες. Αύριο Τσικνοπέμπτη, το Σάββατο Ψυχοσάββατο, την άλλη Δευτέρα καθαρή Δευτέρα και 25 ΜΑΡΤΙΟΥ. Εάν είσαι Έλληνας ίσως καταλάβεις τι σημαίνουν οι ημερομηνίες διαφορετικά κρυψου πίσω από την ανωνυμία άλλωστε μόνο γι'αυτό φαίνεται να είσαι ικανός

      Διαγραφή
    3. ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΙΔΑΡΑ 8.08 ΓΡΑΦΕΙΣ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

      Διαγραφή
    4. Αφού ξέρεις από ζώα πήγαινε με αυτά στο βουνό.. αλλά ούτε αυτά δεν είσαι άξιος να βοσκησεις και εκείνα θέλουν αγάπη και φροντίδα. Τώρα μάλλον κατάλαβες ποιος είναι το ζώο ή όχι ακόμη?

      Διαγραφή
    5. 10:41 ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΕΤΣΙ ? ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 8:08 ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΜΕ 9 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ? ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 80 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΑΝ ΕΤΣΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ?

      Διαγραφή
    6. 11.38 απ τη φυλακη γραφεις;

      Διαγραφή
  2. Ανοίξτε στα μουλοχτα και άλλα μαγαζιά λεβέντες.... Ειδικά στην ανατολική Αλμωπία το έχετε ξεφτυλισει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελλειψη συντροφιάς; κοίταξέ το επειγόντως.

      Διαγραφή
  4. Μην γράφετε ότι ν'αναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας τα χωνει στην κυβερνηση και καλά κάνει ο 8:08 και τα βολεμενα κομματοσκυλα του γαυγίζουν. Βρε ουστ απο εδω που τα εχετε ισοπεδωσει όλα. Αλήτες της ΝΔ σαν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και χειροτεροι εισαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολύτως χειρότεροι οι γιαλαντζι πατριώτες.Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που πάρα τα όσα έχουμε πάθει δεν μάθαμε δυστυχώς.επιπολαιος ο χειρισμός στην πανδημία με τους ειδικούς οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πραγματικη κατάσταση. Κυβερνητικά πιονια

      Διαγραφή
    2. αυτο λεω κ εγω 5.01 πρεπει να πας εσυ να βαλεις ταξη, παρε και τα προβατα σου και καθαρισε το παιχνιδι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News