Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Χαμός με τον Μπαλάσκα: «Όταν θα μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε, πιείτε λίγο καφέ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονη αντιπαράθεση και εκνευρισμός υπήρξε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα και τον δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, με τους τόνους να ανεβαίνουν ιδιαίτερα από τον αστυνομικό, ο οποίος χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον συνομιλητή του.

Συγκεκριμένα μιλώντας με τον δικηγόρο του είπε: «όταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε. Πιείτε έναν καφέ…».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλούσε για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες και αναφερόμενος στις πορείες είπε μεταξύ άλλων: «άλλα πράγματα, άλλες καταστάσεις. Μιλάμε για στημένες καταστάσεις. Να ρωτάτε τους πολιτικούς όχι τους εν ενεργεία αστυνομικούς».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνα για υπέρμετρη αστυνομική βία, ο συνδικαλιστής τόνισε:

«Όπου υπάρχει καταγγελία να διερευνηθεί. Αλλά δεν πρέπει να φοβίσουμε το αστυνομικό προσωπικό που τραβάει το λουρί και την πίεση και όλο το ζόρι. Να μη ξύνουμε το επαγγελματικό συναίσθημα των αστυνομικών. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Καλά κάνει η Αστυνομία και ερευνά μέσω των μηχανισμών της τυχόν αυθαιρεσίες των αστυνομικών. Άλλα όχι να λέμε ότι έχουμε 500 παραβιάσεις από αστυνομικούς» σημείωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Όταν ο Θεόδωρος Μαντάς του είπε ότι για τα περιστατικά βίας «δεν μιλάει κανείς για τους αστυνομικούς συλλήβδην, αλλά για τα μεμονωμένα περιστατικά» ο Μπαλάσκας του είπε σε υψηλούς τόνους:

«Κύριε Μαντά χαλαρώστε. Όταν θα μιλάω εγώ για αυτά θα χαλαρώνετε κύριε Μαντά. Όταν μιλάω σε αυτά θα χαλαρώνετε κ. Μαντά» είπε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.

«Τι λέτε τώρα, σε ποιον απευθύνεστε έτσι» διερωτήθηκε ο κ. Μαντάς, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να συνεχίζει: «Πιείτε λίγο καφέ κύριε Μαντά».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος, τόνισε ότι «αν αυτό είναι το ύφος και ο τρόπος των αστυνόμων που μετέρχονται την αστυνομία με τον πολίτη καταλαβαίνεται τι γίνεται έξω. Αν γίνονται αυτά στον αέρα, αυτές οι συμπεριφορές από θεσμικούς παράγοντες, φανταστείτε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες».

Δείτε το βίντεο από το 20.00 λεπτό και μετά:

7 σχόλια:

  1. Αν έχεις επίπεδο, ήθος και κυρίως μόρφωση τι να λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΕ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  2. Όταν κάνει και λέει αυτά μπροστά στις κάμερες, φαντάσου τι κάνει ο ντορβάς χωρίς αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι δεν ειναι δημοκρατης σαν και σας να καιτε να ριμαζετε να σκοτωνετε να κανετε πορειες εν μεσω πανδημιας να μισητε καθε διαφορετικη αποψη απ τη δικια σας να θελετε ειδικη μεταχειριση (κουφοντινας) γιατι ειστε κοτες λιρατες, αι σιχτιρ απλυτοι.

      Διαγραφή
    2. πάνε ρώτα τον μακρυά απο κάμερες και μη ξεχάσεις να πλυθείς.

      Διαγραφή
  3. Mipos.jirisame.to.xrono.42.xronia.piso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News