Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Βγήκαν... μαχαίρια στο ΚΙΝΑΛ: «Είσαι τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» - «Έγινες βοηθός του Πολάκη»


Ένα tweet της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει άγρια διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του βουλευτή του κόμματος της Κεντροαριστεράς, Βασίλη Κεγκέρογλου και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φλωρίδη.

Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς και αιχμηρά σχόλια, με τον Γιώργο Φλωρίδη να αποκαλεί τον Βασίλη Κεγκέρογλου "τρολ του ΣΥΡΙΖΑ" και να λέει ότι έχει γίνει "βοηθός του Πολάκη" και με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να χαρακτηρίζει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ "τρολ του Κυριάκου Μητσοτάκη".

Στην ανάρτηση που άναψε τη φωτιά της νέας κόντρας στο ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι "η πανδημία είναι πρόσχημα της Κυβέρνησης για να εξοντώσεις τις μικρές επιχειρήσεις".

"Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα", σχολίασε σκωπτικά σε δική του ανάρτηση ο Γιώργος Φλωρίδης για το tweet της Φώφης Γεννηματά, αφήνοντας να εννοηθεί πως το σχόλιο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι εντός της πολιτευτικής γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και των επιχειρημάτων που χρησιμοποιεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο διάλογος "φωτιά" Κεγκέρογλου - Φλωρίδη

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη προκάλεσε την έκρηξη του Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος με την απάντησή του ξεκίνησε την έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση των δύο αντρών. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Βασίλης Κεγέρογλου: Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!

Γιώργος Φλωρίδης: Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γραφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Βασίλης Κεγέρογλου: Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραίτη;

Γιώργος Φλωρίδης: Επειδή μιλάς για την "επάρατη δεξιά", αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήσουν υφυπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-Σαμαρά. Τώρα με το χυδαίο ύφος σου, διάλεξες να γίνεις βοηθός του Πολλάκη. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στο ΠΑΣΟΚ παρέδωσα τη βουλευτική μου έδρα το 2011.

Η δημοσκόπηση που ξεκίνησε την κόντρα Κεγκέρογλου - Φλωρίδη

Ο διαδικτυακός διαπληκτισμός των δύο αντρών, αποτελεί το νέο επεισόδιο στην κόντρα που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με αφορμή τη δημοσκόπηση της "Metron Analysis", στο πλαίσιο της οποίας τo 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ είχε δηλώσει ικανοποιημένο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τότε, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε αντιδράσει έντονα με τα αποτελέσματα της έρευνας, φτάνοντας στο σημείο να αμφισβητεί την ίδια την εταιρεία δημοσκοπήσεων και τον επικεφαλής της, Στράτο Φαναρά, χαρακτηρίζοντας "εμβερικό" το ποσοστό των ψηφοφόρων του κόμματός του, που αξιολόγησε θετικά τον πρωθυπουργό.

Στην διαδικτυακή συζήτηση που είχε ξεκινήσει μεταξύ του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Στράτου Φαναρά, είχε παρέμβει ο Γιώργος Φλωρίδης, που είχε αναρτήσει τότε ένα ιδιαιτέρως αιχμηρό σχόλιο για το ΚΙΝΑΛ.

"Διαμαρτύρονται εκεί στο ΚΙΝΑΛ, επειδή κάποιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τον Μητσοτάκη. 'Ε, όχι και 92%', λένε. Ενώ με ένα 75%, ας πούμε, θα ήταν ευχαριστημένοι και δεν θα διαμαρτύρονταν", είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη δεν έμεινε αναπάντηση καθώς απάντησε μετά από λίγο ο βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος σχολίασε τα εξής:

"Αγαπητέ Γιώργο, δεν διαμαρτυρήθηκε το 'ΚΙΝΑΛ' αλλά ο Κεγκέρογλου, που μάλλον επιβεβαιώθηκε από την απάντηση του Ερευνητή την οποία προφανώς δεν είδες και παρουσιάζεσαι ως βασιλικότερος του βασιλέως".

1 σχόλιο:

  1. ο Κεγκέρογλου εκφράζει την εθνικιστική τάση του Κιναλ που βάζει το εθνικιστικό του ένστικτο πάνω απ τις σοσιαλιστικές απόψεις του.Καλύτερα να πας κάπου δεξιότερα σύντροφε. ο Ιδρυτής του κόμματος σου Ανδρέας ήταν διεθνιστής...όχι εθνικιστής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News