Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

41 νέα κρούσματα σήμερα στην Πέλλα

 

41 νέα κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν σήμερα στην Π.Ε. Πέλλας, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΕΟΔΥ.

Τα νέα κρούσματα εντοπίζονται:



 

19 σχόλια:

  1. Εργάτες για τα σπαράγγια θέλατε, το 80%από όσους έρχονται δεν κάθονται σε καραντίνα όπως πρέπει ούτε τηρούν κάποιο υγειονομικό πρωτόκολλο, με την ανοχή όλων για να μη χαθούν οι παραγωγές . Είμαστε άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, γιατι όλοι οι υπόλοιποι βλέπεις κάθησαν μέσα. Επίσης οι εργάτες ακόμη δεν ήρθαν τα κρούσματα είναι ήδη όμως 3500 . Να βλέπουμε λίγο τα χαλια μας

      Διαγραφή
  2. ΔΥΤΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημέρωση με τοπικά κρούσματα στο Δήμο είναι χρήσιμη και αναγκαία Αλλιώς θα κλείσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δείτε τι θα γίνεται και αύριο στη λαϊκή της Αριδαίας. Σα να μη συμβαίνει τίποτε. Όπως και τις προηγούμενες Πέμπτες Σαν να είναι Πέμπτη 18 Μαρτίου 2019, 2018 κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον εχεις να βγεις καιρό στο παζάρι, σε λεω οτι ειναι νέκρα, 50 ατομα ολα και ολα και 12 η ωρα ψυχη.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΙΠΑΜΕ 7.30?

      Διαγραφή
  5. ΑΙΝΤΕ ΑΛΕΞΗ ΒΓΗΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ THN XΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσιπρας που κατεβασε χιλιαδες ανθρωπους στης πορειες για τον Κουφοντινα εχει το θρασος και μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε επιτέλους! Περιμένουμε όλη μέρα να ακουστεί ο Κουφοντίνας.

      Διαγραφή
    2. ας επαιρνες τηλ να το γραψω ποιο νωρις

      Διαγραφή
  7. οταν το αντιπολευτικο σου αφηγημα Αλεξη εχει να κανει μ ενα τροχαιο και μια βαφτιση ετοιμασου για τη δικια σου κηδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα δικέ μου. Τους βλέπω στο 2,75%

      Διαγραφή
    2. αν ξανακατεβεις εσυ μπορει να παρετε και 2.76%

      Διαγραφή
  8. Δηλ.ρε φίλε 8:17,το τροχαίο το θεωρείς ασήμαντο;φαντάσου,να συνέβαινε στο παιδί μας και τρεις μέρες,να το κρυβαν και να μη ξεραμε τι έγινε.Οσο και για την βαφτιση,βεβαίως έχει τον πολιτικό συμβολισμό της εξουσίας.Αυτο που απαγορεύεις εσύ σαν υπουργός,οφείλεις να το εφαρμόζεις και εσύ.Δηλαδη βλέπεις κάποια γεγονότα συνεχόμενα και λες πλέον,κάτι δεν πάει καλά,δεν σεβοντε και δεν λογαριαζουν τίποτε.Ο φανατισμός δεν πρέπει να μας διχάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο καταλαβες απ το σχολιο; κοιταξε το επειγοντως γιατι ο φανατισμος μαλλον εσενα τυφλωνει, και αν δεν γνωριζεις γιατι βαφτισαν το παιδι αμεσα τοτε αστο καλυτερα, εκτος αν πιστευεις οτι ο Αδωνης δεν ηξερε οτι θα του την πεφταν, για χαζο τον εχεις;

      Διαγραφή
  9. ΠΟΤΕ ΚΡΥΒΑΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΣ ΛΟΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τροχαίο έγινε Παρασκευή,στην ώρα του Πρωθυπουργού και ανακοινώθηκε την Δευτέρα μετά από ανάρτηση της Κας Μπακογιάννη και όταν πλέον δεν μπορούσαν να το κρύψουν,παρά την απέλπιδα προσπάθεια του τροχονόμου,να διώξει τον αυτόπτη μάρτυρα.Οσο για τα βαφτίσια,ο άλλος φίλος που λέει,τόσο χαζό τον θεωρείς τον Γεωργιάδη;φίλε,είναι όχι μόνο χαζός,αλλά και ντροπη του ανθρώπινου γένους.Ειλικρινα, κρίμα για την ΝΔ,που τον έχει και Αντιπρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News