Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Πέταξαν χιονόμπαλες σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την ώρα του live (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας για να απολαύσουν το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία Μήδεια στην πρωτεύουσα.

Μια ομάδα νεαρών έπαιζε χιονοπόλεμο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής την ώρα που η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Μάνια Αλιβιζάτου, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και έκανε ρεπορτάζ για την κακοκαιρία.

Την ώρα που η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα, μια χιονόμπαλα προσγειώθηκε στο πρόσωπό της, με την ίδια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Βλέπετε έχουμε και τον χιονοπόλεμο», σχολίασε και συνέχισε το ρεπορτάζ.

Λίγη προτού ολοκληρώσει όμως το ρεπορτάζ, ένας νεαρός την πλησίασε και της πέταξε άλλη μια χιονόμπαλα στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το grtimes.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News