Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Την «πάτησε» ο Μουτσινάς με τη φάρσα του Φραγκολιά (ΒΙΝΤΕΟ)


«Θύμα» του Κώστα Φραγκολιά έπεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ η ροή της εκπομπής του ΣΚΑΪ συνεχιζόταν κανονικά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να λύσει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών. Τότε η παραγωγή τον ενημέρωσε πως έχει ένα τηλεφώνημα από τον «κολλητούλη». έναν τηλεθεατή που ήθελε να μοιραστεί μαζί του το πρόβλημα που τον βασάνιζε.

«Ονομάζομαι Βύρων και αρπάζω την στιγμή να εκφράσω τον θαυμασμό» ανέφερε ο «κολλητούλης» αρχικά ο οποίος δήλωσε πως είναι ποιητής και πρόσθεσε: «Μόνο ο κύριος που ακούγεται εκτιμά την στάση σου» ενννοώντας τον floor manager Στέλιο Κλώνο.

Ο Βύρωνας λοιπόν έψαχνε μια κοπέλα σοβαρή και μετρημένη αλλά δυστυχώς δεν έβρισκε.

«Δεν τους αρκεί ένας περίπατος στο δάσος. Θέλουν και εκδρομή στη Μύκονο. Δεν τους αρκεί να διαβάσουμε μαζί ένα βιβλίο» τόνισε ο Βύρωνας.

«Ψάχνεις αξίες που είναι λίγο… παλιές;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Βύρωνας θέλησε εξηγήσει πως: «Όταν αφιερώνω χρόνο στις ποιητικές βράδιες που διοργανώνονται για μένα, μένουν μαζί μου για 2-3 μέρες και μετά φέυγουν».

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ρώτησε τους συνεργατές του αν του κάνουν πλάκα. Εκείνοι γελώντας από τα όσα ακουγόντουσαν στο πλατό του απάντησαν αρνητικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε την συζήτηση με τον «κολλητούλη» μετά τη διαβεβαίωση των συνεργατών του και σοβαρά απάντησε πως: «Αυτά που ψάχνεις που είναι ωραία και σωστά είναι και λίγο vintage».

Τότε ο «κολλητούλης» έκανε την ανατροπή απαντώντας: «Όλα αυτά ξεπερνιούνται με 1,5 κιλό παϊδάκια!».

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος την «πάτησε» με τη φάρσα του Κώστα Φραγκολιά ρώτησε τους συνεργάτες του: «Γιατί έχει το τηλέφωνο μας ο Φραγκολιάς;» και στην συνέχεια του έδωσε συγχαρητήρια γιατί είναι… είσαι εξαιρετικός ποιητής και τον προσκάλεσε στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News