Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Κατάθεση Αναφορών για το Βαμβάκι από τον Λ. Βασιλειάδη


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης κατέθεσε στη Βουλή με τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ως Αναφορές προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, έγγραφα του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας και του Συντονιστικού Παραγωγικών Φορέων Βάμβακος. Πρόκειται για μία ακόμα ενέργεια του Βουλευτή αναφορικά με την προοπτική ενίσχυσης της καλλιέργειας βάμβακος, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Αναφορικά με το ζήτημα, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η μείωση της ζήτησης στη χώρα αλλά διεθνώς έφερε πτώση τιμών της τάξης του -25%, με αποτελέσματα την απώλεια εισοδήματος για τους παραγωγούς. Έχω ήδη μεταφέρει στον Υπουργό κ. Λιβανό το αίτημα των καλλιεργητών, στην πρόσφατη συνάντησή μας. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι κατανοεί τα προβλήματα των αγροτών και είμαι σίγουρος ότι η Κυβέρνηση θα εξετάσει το κατά πόσο προκύπτει ζημία και θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για τη στήριξη των καλλιεργητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News