Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Τζάκρη - Τζιτζικώστα: «Άνθρακες ο θησαυρός της ένταξης της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας;»


Συνάντηση Θεοδώρας Τζάκρη – Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα

«Ώδινεν όρος και έτεκε μυν»

Πριν στεγνώσει το μελάνι των βαρύγδουπων δηλώσεων της κυβέρνησης και των τοπικών βουλευτών και στελεχών της για την δήθεν-όπως αποδείχτηκε κατά την σημερινή (4/2/21) συνάντησή μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα – ένταξη του έργου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο Ταμείο Ανάκαμψης και ήδη «μαύρα σύννεφα» μαζεύονται ξανά πάνω από αυτό το τεράστιας σημασίας έργο που με πολύ αγώνα είχαμε δρομολογήσει. Αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι το 2017 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πετύχαμε να δοθούν 10 εκ ευρώ για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της συνάντησής μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης είναι στον αέρα, αλλά, υπάρχει η πολιτική βούληση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο. Αυτό με υποχρεώνει να απευθύνω επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό, ώστε να λάβει τέλος η κοροϊδία του λαού της Πέλλας για την ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς θεωρώ ότι πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις.


Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα. Η αλήθεια λίαν συντόμως θα αποκαλυφθεί.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News