Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Πέλλα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα με τα σχολεία


Πολλά ερωτήματα δεχόμαστε τις τελευταίες ώρες σε σχέση με τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων την ερχόμενη Δευτέρα, ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως είναι γνωστό, οι θερμοκρασίες θα είναι πολικές και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν τα σχολεία, ιδιαίτερα τώρα που λόγω της πανδημίας θα πρέπει να έχουν και ανοιχτά παράθυρα.

Για να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα που λαμβάνουμε, οι Δήμοι Αλμωπίας και Έδεσσας ανακοίνωσαν πως οι αποφάσεις σε σχέση με τη λειτουργία των σχολείων, θα ληφθούν την Κυριακή όπου θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για τις πραγματικές συνθήκες που θα επικρατούν. Το ίδιο ισχύει και για τους Δήμους Σκύδρας και Πέλλας.

Αυτό σημαίνει, πως την επίσημη ενημέρωση σε σχέση με το αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα, θα την έχουμε πιθανότατα το απόγευμα της Κυριακής.

1 σχόλιο:

  1. για την Πέλλα είναι κέρδος να γίνονται μαθήματα.Όσο έχει λίγα κρούσματα...μαθήματα να γίνονται.Και λίγο το παράθυρο να κλείσει δεν έγινε και κάτι...
    Με κλειστά σχολεία: 1ον τα παιδιά μένουν κι άλλο πίσω...ήδη έχουν χάσει έδαφος.
    2ον: ποιός θα τα κρατάει τα παιδιά σπίτι? Οι παππούδες και γιαγιάδες απαγορεύεται αφου ειναι ευπαθείς ομάδες.Δεν είναι νοικοκυρές όλες οι μαμάδες...
    3ον:Ναι ,όταν οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες να κλείσουν.Όχι όμως με ευκολία και άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News